SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

piatok 20. júla 2012

Abismo de pasion

Mérida, Yucatán - ožil znova prítomnosťou štábu telenovely Abismo de pasión - ktorý tu začal nahrávanie pri jeho predposlednej návšteve pred finále.

Je to už po piatykrát, keď sa herci a štáb vratili do mesta, aby mohli nahrať dôležité scény pre nedočkavých divákov. 

Tentokrát kvôli letným prázdninám sa v meste zdržujú mnohí turisti, ale aj domáci, ktorí sa môžu prísť pozrieť do La Ermita na natáčanie a aj na svojich obľúbených umelcov. Nahrávky začínajú väčšinou o 7:00 ráno a trvajú do neskorých nočných hodín. 

Angelique Boyer, David Zepeda, Makr Tacher a René Casados, práve nakrúcali zábery v parku a vo vnútry kostla Santa Isabel.

Herci pozdravili svojich fanúšikov, a presunuli sa do šatne, obklopený bezpečnostným tímom a ochranky z polície, ktorí sú zodpovední za udržiavanie poriadku.


Štáb Abismo de pasion v čele s producentkou Angeli Nesme, ostane 15 dní na Yucatane. Zaznamenajú scény v oblasti letiska, neskôr sa vrátia do Méridy, a ostatné dni budú pokračovať v rôznych oblastiach hlavného mesta Yucatána, a tiež interiérové scény na San Antonio Mulix a  Haciende San Diego Cutz (Hacienda Arango)

S ich piatou návštevou Méridy pripravujú na očakávané veľké finále tejto melodrámy. Scény uzmierovania, pre niektoré postavy konflikty, a tiež sa začnú odhaľovať veľké tajomstvá, ktoré naďalej budú držať v napätí a pozornosti divákov.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára