SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

piatok 20. júla 2012

Dneska svadba v Abismo de pasion

V dnešnom diely Abismo de pasión by malo prísť ku kľúčovej scéne v milostnom trojuholníku:
Elisa (Angelique Boyer) - Damián (David Zepeda) - Gael (Mark Tacher). 




Ako dopadne svadba medzi Gaelom a Elisou, bude divákom telenovely odhalený práve dnes! Nejaké zábery, však našťastie unikli a ja som osobne veľmi zvedavá na tieto scény.  

Produkčný tým, pracoval na dlhšie ako 12 hodín medzi vysokými teplotami, ktoré sa striedali s hrozbou dažďa, avšak s vysokou profesionalitou, ktoré ich charakterizuje. Počas tohto, Angeli Nesma, producentka projektu, dohliadala na každú scénu a hovorí, že je plná kamerových pohybov, takže divák môže vidieť reakcie všetkých postáv. 

V jednom rozhovore Angelique povedala, že jej postava prešla veľkým vývojom od prvej časti, a diváci mohli byť svedkami tejto cesty a jej práce, čo si veľmi cení. Taktiež vyjadrila vďaku za podporu všetkým kolegom a štábu za to ako s nimi zaobchádzali. Jedinou vadou vraj boli extrémne horúčavy, ale to vraj nemalo vplyv na zdravie obsadenia a výroby telenovely.

Dlho očakávaná svadba, bude odhalená tento piatok o 21:00 (samozrejme pozor na časový posun čiže u nás + 7 hodín ) bude vraj veľmi napínavá a bude držať divákov v napätí od začiatku do konca a bude vraj isto témou rozhovoroch nielen v domácnostiach ale aj na sociálnych sieťach ľudí čo sledujú osudy hrdinov Abismo de pasion

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára