SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

streda 4. júla 2012

Narodeniny našej Angie



Ako isto viete, dnes je tomu presne 24 rokov čo sa vo Francúzsku narodila Angelique :)

Aj takto nadiaľku jej prajem za nás všetkých všetko len to najlepšie, a aby bola stále taká krásna, šťastná a usmievavá :)

V "Extra" pribudlo pár nových vecí, môžete si pozrieť že Angie dala nášmu fanclubu follow, ďalej narodeninový darček či program k dnešnej fb oslave jej narodenín:)

Ďalej som pridala fotografie z minuloročého PEOPLE EN ESPAŇOL - LOS MÁS BELLOS, medzi päťdesiatkou najkrajších ľudí bola aj Angelique a teda tie fotky sú naozaj nádherné :)

Ďalej pre rozhovory o Angelique s fanúšikmi sa nestratia na facebooku ale zajtra alebo v priebehu pár dní (lebo neviem ako to bude s časom) tu pribudne nová rubrika - Fanzóna :)

O pár dní sa dozviete aj o najnovšom projekte, a dúfam, že sa zapojí čo najviac ľudí. Taktiež sa môžete tešiť na nové photoshooty, fotky k Terese a Abismo de pasión :)

Tí čo máte twitter nezabudnite dať fallow na @AngieBoyerSVK, klinknutím na vtáčika sa na túto stránku aj dostanete :)

Ak by ste mali akékoľvek žiadosti a pripomienky, smerujte ich tu do diskusie alebo na facebook, taktiež sa jedná aj o nápady ako zvedľadiť stránku, rozšíriť fanclub a podobne:



                                    Prajem vám pekný zvyšok tohto horúceho júlového dňa :)

                                                                                                                                          Veronica

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára