SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

piatok 31. augusta 2012

Dnešná malá aktuálka ...

Ahojte,

NUŽ A MÁME TO TU!

Blíži sa koniec telenovely Abismo de pasion a už túto nedeľu sa v dvojhodinovom finále uzavrie príbeh lásky Elisy a Damiana. 

Zatiaľ čo diváci si to budú môcť vychutnať  tak isto v hl. vysielacom čase ako aj počas týždňa, my európania si musíme počkať do nasledujúceho dňa, kvôli 7h posunu.

Veľmi milé pre divákov je poslednej časti bude predchádzať špeciálny program, kde budú rozhovory a hercami.

Keďže som pozadu asi desať dielov. úmyselne aby som si mohla vychutnať koniec, a samozrejme vám o tom aj napíšem ... ale popravde cítim dosť veľký sentiment, na druhej strane myslím že si to koniec pýta. Nie preto že by to nebolo dobré, skôr ako obavu aby sa to nezvrhlo do niečoho nepozerateľného, pretože veľa dielov dokáže zabiť aj najlepší príbeh.

Nejaké hlbšie hodnotenie si nechám na pondelok, a tak zatiaľ vyjadrím len svoje nadšenie krásnymi fotkami. A hlavne čo ma veľmi teší sú fotky z natáčania svadobnej cesty (aspoň to neutnú v kostole, alebo na svadobnej hostine). No osobne dúfam že sa dočkáme aj nejakého posunu v čase a možno aj bábätka. Uvidíme :) Každopádne to určite patrí k najlepším veciam ktoré televisa za posledné roky vyprodukovala,a  v prospech tohto tvrdenia hovoria aj čísla. Rating sa naďalej pohybuje v týchto posledných týždňoch cez 29, no a veľmi dúfam že finále prekročí tú magickú 30.

Nuž a teraz k veci na stránke nájdete kopec nových fotiek ADP, či už z natáčania alebo promo fotky. A sú naozaj úžasné!

Ďalšie informácie, zaujímavosti o Angie aj o Abismo de pasion zajtra ako aj po celý víkend, keďže sa s telenovelou rozlúčime aj my.

                                                                                                                          Veronica

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára