SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

sobota 15. decembra 2012

Angelique je pripravená vrátiť sa na obrazovku

Známa herečka, Angelique Boyer, sa v utorok priznala že je v kontakte s kolegom Williamom Levym, aj keď nebola v Televise v poslednej dobe, hovorí, že je v plnej pohotovosti pracovať a vrátiť sa na televízne obrazoku ktorá jej chýba. 


 V relácii "Shanik en Fórmula" povedala tiež, že síce v tomto okamihu, žiadny kontkrétny projekt nemá, aleže je na to aj tak skoro pretože momentálne všetky projekty Televisy sú len na začiatku, a producenti len začínajú vyberať svoje príbehy. Potom som smiechom dodala: "Zavolajte mi, bude mi potešením sa zúčastniť."






Tiež sa zmienila o tom že umiera od túžby robiť muzikál, a považuje to za veľmi upokojujúci a inšpiratívny zážitok. A že by sa tiež páčilo aby sa tento štýl priblížil mexickej verejnosti, a že by bolo skvelé ho mať v každom meste. Angie povedala aj o tom že má momentálne veľa osobných plánov a že ich začne realizovať nabudúci rok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára