SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

streda 25. júla 2012

Angelique Boyer ako nová Marimar?


Bolo len otázkou času, kedy sa zremakuje aj jeden z najúspešnejších snímkov mexickej Televisy - telenovela Marimar z roku 1994. Jednou z možností, čo sa týka stvárnenia hlavnej hrdinky je aj Angelique Boyer.

Premiéra telenovely sa očakáva v roku 2012, a pôjde o produkciu Nathalie Lartilleux, ktorá však už teraz hľadá vhodnú adeptku na túto rolu, ktorá preslávila vtedajšiu kráľovnú telenoviel - Thalíu.

Telenovela by sa mala volať Corazón Indomable (v preklade Neskrotné srdce) a pôjde už o verziu príbehu z pera Inés Rodeny. La Indomable - venezuelská telenovela z roku 1975, nasledovalo spracovanie pod názvom La Venganza (1977) kde si zahrala Helena Rojo, a samozrejme najslávnejšia verzia - Marimar s Thalíou a Eduardom Capetillom.

V mužskej hlavnej úlohe je potenciálny kandidátom kolumbijský herec Daniel Arenas, s ktorým sa Angie už pred kamerami stretla v Terese.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára