SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

streda 1. augusta 2012

Novinky

Angelique strávila pár dní na dovolenke v USA so svojím partnerom José Albertom Castrom. A pred odchodom na otázky o svadbe novinárom odpovedala opäť záporne /neviem čo jej s tým už nedajú pokoj/ a nie je pripravená podľa jej slov kráčať uličkou k oltáru. 

Taktiež povedala, že vzhľadom k tomu že nakrúcanie ADP sa blíži ku koncu zasadlo medzi obsadenie troška nostalgie a smútok pretože vznikol medzi nimi veľmi blízky priateľský vzťah.

Angelique tiež povedala, že počas prestávky pri spoločnom obede vidieť svojim kolegov spolu v nej vyvoláva hrdosť aj smútok zároveň.


Tiež potvrdila, že si chce dať pauzu od telenoviel a venovať sa divadlu na ktoré sa už teší. "Som potešená, že môžem robiť teraz divadlo, je to úplne odlišný svet ako stáť pred kamerami. Práve teraz chcem byť blízko verejnosti. A ako vždy, ďakujem všetkým za vašu podporu."


Po návrate z dovolenky Angie napísala Castrovi tento odkaz - gracias por estos días... Por que a tu lado todo es maravilloso!! Te amooooooooo - myslím že je to veľmi milé :))

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára