SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

štvrtok 19. júla 2012

ROZHOVORY O ANGELIQUE

VERONIKA (ADMINKA) rozhovor so mnou robila Lenka :)

L: Kedy nastal ten prelom, že si si Angie tak obľúbila?
V: Ťažko povedať, akosi postupne ako sa jej rola Vico vyvíjala v Rebeloch. Na začiatku bola poriadne otravná, a neskôr bola jedna z najlepších postáv tam. Ale tak naozaj mi prirástla k srdcu až v neskorších rolách. Ale konkrétne kedy sa to stalo neviem.

L: V čom sa podľa teba Angie odlišuje od svojich hereckých kolegýň?
V: No ako si spomínala aj ty, v prvom rade si vie vybrať role :D a nehrá len také tie zaškatuľkované večne modliace sa chuderky čo čakajú na svojho princa, nebojí sa odložiť image sladkého dievčatka zo strachu že fanúšikovia to neprijmú, ako poniektoré iné a myslím si že má rada výzvy. Jednoznačne to asi bolo pravé rola v Mujeres asesinas, čo ju dosť posunula ďalej, a samozrejme Teresa. V súkromí, ťažko súdiť niekoho koho osobne nepoznám, ale na mňa pôsobí veľmi milo, sympaticky, a má zmysel pre humor, dokonca si zo seba aj uťahuje, a to sa mi páči. A tiež čo sa týka plastiky, nezapierala ako mnohé iné to čo je očividné, aspoň mi to prišlo že nemá ľudí za hlupákov. Navyše má úžasný štýl čo sa týka obliekania, ešte som ju nevidela v nejakom desnom outfite na nejakej akcii.

L: Pekne si to povedala... v ktorej roli by si si ju nevedela predstaviť? Alebo zastávaš názor, že by dokázala zahrať čokoľvek?
No tak myslím, že pokiaľ je rola dobre napísaná, a za všetkým stojí kvalitný scenárista, režisér a samozrejme producent tak by zvládla všetko, či už záporné alebo kladné úlohy. Ale v prvom rade to záleží na samotnom projekte až potom na hercovi.

L: Nuž, myslím že sme mali možnosť vidieť v našich končinách projekty, ktoré to šťastie nemali a scenár nestál za nič... S ktorým hereckým kolegom sa ti ako pár najviac páčila a prečo?
No o tých projektoch radšej pomlčíme, bolo by to mimo tému :D Nuž tak ako prvý taký "sen" sa mi splnil práve telenovelou Abismo de pasión. Teraz narýchlo ma napadá len William Levy, Alfonso Herrera alebo Eugenio Siller. Prečo? No proste mám rada zmenu a nemám rada keď večne spolu hrajú tí istí herci.

L: Tak sme na tom podobne... V poslednom čase sa natáča plno remakov. Chcela by si vidieť v nejakom konkrétnom Angie? V akej úlohe a prečo?
V: Mne osobne remaky nevadia, pokiaľ som nevidela originál. Čiže pri Terese alebo Abismo de pasion nemám problém ale toto naozaj neviem ... ale ak sa zrealizuje ten projekt Salvadora Mejíju a zremakuje La Tormentu, tak by tam si ju viem predstaviť, možno by som si tú telenovelu aj obľúbila :D Ona je veľmi všestranná herečka, ale proste ma nenapadne žiadna konkrétne telenovela. Len napríklad o Angie viem že jej najobľúbenejšie telenovely sú El privilegio de amar a Cadenas de amargura a tie už zremakovali nedávno. No neviem proste.

L: Angie mení image pri každej telenovele. ktorí sa ti páčil najviac a s ktorým si myslíš by jej ešte pristal v nejakom novom projekte?
V: Tak myslím, že image mala zatiaľ vždy odpovedajúci svojej roli. Ale najkrajšia mi pripadá práve v Abismo de pasión. Neviem aký image v novej telenovele ale napríklad vo vianočnom klipe televisy z minulého roka vyzerala krásne s kratšími vlasmi Ale tiež blond (samozrejme bez umelej ofinky ktorú mala pri kamerovkách ADP :D ) by nebolo zlé. Uvidíme, nechajme sa prekvapiť.

L: Videla si alebo by si chcela vidieť MA?
V: Videla, a teda naozaj to bolo drsné. Najhoršie na tom, že to nebola fikcia ale realita. Ale celkovo kasting aj herecky na výbornú.

L: To áno, smutná realita... A čo hovoríš na Teresu?
V: Teresa, nuž to je rola ktorú jej isto závideli mnohé kolegyne, lebo Teresa nie je hrdinka ako v každej telenovele. Je to žena ktorá vie čo chce a robí všetko pre to aby to dosiahla. Ale nie je to ani typická záporná postava, Teresa má srdce a city, a dokáže veľmi milovať, no jednako má rada aj seba, má sebaúctu a vie koľko je hodná, to sa mi páči na nej, že sa neponižuje. Je hrdá, nezávislá a inteligentná. Taktiež, napriek tomu ako túži po peniazoch, moci a celkovo lepšom živote ani napriek ponukám sa neznížila predávať sa a byť niečou milenkou. Táto telenovela sa ako celok veľmi vydarila, a isto patrí do mojej topky, a čo sa týka konca Teresy, jeden z najlepších a najemotívnejších aké som videla.

L: S tým koncom úplne súhlasím, vydaril sa im skvelo. Teresa je celkovo aj reálnejšia postava ako mnohé iné.
V: Áno, rozhodne. Myslím, že sa s ňou dá lepšie stotožniť než s večne modliacou sa uplakanou hrdinkou k zázračnej Panne Márii Guadalupskej a čakajúcej na princa na bielom koni :D

L: Abismo ešte nie je u konca ale aký je zatiaľ tvoj názor na tento projekt?
V: Abismo ... v prvom rade čistá závisť, čo sa týka hereckého partnera :D A teraz vážne, neskutočne sú spolu rozkošní, obsadenie je vynikajúce a ako celok ma to veľmi baví, ale nemám čas to pozerať celé takže väčšinou len scény hl. páru. A vďaka tomuto projektu konečne ožili aj ratingy hl. vysielacieho času Televisy, takže som rada dvojnásobne

L: S malou dušičkou dúfam, že raz sa to dostane aj ku nám....
V: Bola by som moc šťastná ale pri tempe našich televízíí ... v prvom rade sa neviem dočkať Teresy.

L: To ani ja... dúfam, že tento rok sa jej aj dočkáme... ..čo by si Angie priala k narodeninám?
Tak v prvom rade zdravie To je to najdôležitejšie, ďalej veľa lásky, šťastia v súkromnom živote a tiež pri výbere ostatných projektov a aby jej jej práca robila stále radosť.

L: Ďakujem za rozhovor
V: Ja ďakujem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára