SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

štvrtok 16. augusta 2012

Angelique je smutná pre blížiaci sa koniec natáčania

Už ostáva iba niekoľko dní nahrávok telenovely Abismo de pasión, niektorí z hviezd tejto telenovely už prejavili svoju ľútosť nad koncom tohto úžasného projektu.

Príkladom je Angelique, ktorá  za pár posledných dní vyjadruje svoju melanchóliu ale aj radosť a očakávanie na svojom účte na známej sociálnej siete : Dnes začína nahrávanie posledných scén Abismo de pasión. Je to veľmi smutné ale cítim aj veľké zadosťučinenie a hrdosť. Ďakujem všetkým, milujem vás. - toto zverejnila pred par dňami, a potom nasledoval ďalší odkaz adresovaný herečke Sabine Mousssier, ktorá stvárňuje hlavnú záporáčku: Vďaka Sabi, tu na pľaci riešime všetko čo Carmina vyviedla.  A tiež aj správu: Dobre, po zaznamenaní posledného nahrobku v telenovele Abismo de pasión, spolu s obrazom raja.

No týchto pár dielov čo nás delí od konca, nám sľubujú mnohé prekvapenia. Ako bude vyzerať ten "šťastný koniec?" Uvidíme už 2. septembra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára