SI QUIERES ALGO TIENES, QUE LUCHAR POR EL, CUESTE LO QUE CUESTE! - - - AK CHCEŠ NIEČO DOSIAHNUŤ, BOJUJ O TO, ZA KAŽDÚ CENU! (TERESA)

sobota 18. augusta 2012

Na haciende Arango sa pripravuje svadobné finále







Tím viac ako 180 ľudí ktorí tvoria štáb telenovely Abismo de Pasion pripravuje svadobné finále protagonistov Angelique Boyer (Elisu Castañón) a Davida Zepedu (Damián Arango) v krásnom prostredí Yucatánskeho polostrova.






Tieto scény sa zaznamenajú budúci týždeň na slávnej haciende Arago, ktorá ma príbehu silný vzťah a veľkú symboliku vzhľadom na vývoj deja. Za týmto účelom, aby sa finále nieslo v pompéznom duchu, tvorcovia venujú veľkú pozornosť kvetinovej výzdobe.


Predpokladá sa aj to, že po dokončení projektu sa štáb aj herci poriadne oslávia úspech svojho projektu.

"Yucatán je krásne miesto, ktoré nám dal úžasné prírodné scenérie, miesto ktoré vás núti sa vrátiť a žiť naplno. Počas všetkého sme dostávali toľko lásky, fanúšikovia nám posielali rôzne darčeky. Museli sme síce veľa cestovať, ale dalo sa to zvládnuť a veľmi ma teší úspešnosť projektu. A rada by som svoj ďalší projekt mala opäť tu." povedala v rozhovore Angeli Nesme, producentka ktorá pozorne dohliada na nahrávky. Tiež povedala, že na konci bude veľké prekvapenie a vyzvala divákov, aby si nenechali ujsť žiadny detail z chýbajúcich epozód, ktoré budú každý deň silnejšie, emotívnejišie ale aj romantickejšie.

Veľkému finále bude predchádzať špeciálny program venovaný na vývoj postáv telenovely.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára